28 Αυγ 2008

ξερεις


Αν κάποιος ξέρει και ξέρει οτι ξέρει είναι δάσκαλος. ακολουθησέ τον....
Αν κάποιος ξέρει και δεν ξέρει οτι ξέρει τότε κοιμάται. ξύπνα τον....
Αν κάποιος δεν ξέρει και ξέρει οτι δεν ξέρει είναι μαθητής. δίδαξέ τον....
Αν κάποιος δεν ξέρει και νομίζει οτι ξέρει είναι ανόητος . αγνόησέ τον....

27 Αυγ 2008

κλειτοριδεκτομή


Εκατομμύρια μικρά κορίτσια σε Αίγυπτο, Κένυα, Σομαλία, Τσιμπουτί, Υεμένη και αλλού υφίστανται την προσβλητική και επώδυνη εμπειρία της κλειτοριδεκτομής σε ηλικία μικρότερη των 10 ετών και συχνά χωρίς αναισθησία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η σωματική και ψυχική υγεία τους.
Όπως καταδεικνύουν δημογραφικές έρευνες και σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχει συγκεντρώσει το Population Fund των Ηνωμένων Εθνών (UNFPA), πολλοί γονείς υποβάλλουν τα κορίτσια σε ακρωτηριασμό της κλειτορίδας και άλλων τμημάτων των γυναικείων οργάνων, προκειμένου να αποτρέψουν τις σεξουαλικές ορμές τους.
Τα κορίτσια που έχουν υποστεί κλειτοριδεκτομή υποφέρουν από αφόρητους πόνους, φλεγμονές, νευρικό κλονισμό, ενώ οι κίνδυνοι κατά τη διάρκεια του τοκετού είναι πολύ μεγάλοι καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμα και το θάνατο του κοριτσιού από αιμορραγία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, υπολογίζεται ότι περίπου τρία εκατομμύρια κορίτσια βιώνουν κάθε χρόνο την εμπειρία του ακρωτηριασμού, ενώ ο συνολικός αριθμός των γυναικών που έχουν κάνει κλειτοριδεκτομή ανέρχεται στα 120-140 εκατομμύρια.
Η πρακτική αυτή εφαρμόζεται σε 28 Aφρικανικές χώρες, σε χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και στις κοινότητες μεταναστών στην Ευρώπη και τη Β. Αμερική.

25 Αυγ 2008

ΛΕΣ ΑΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ....????????



Η επέμβαση αλλαγής φύλου, ως δικαίωμα όλων όσων την επιθυμούν, οδήγησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βραζιλίας στην απόφαση να χρηματοδοτεί από το 2010 και μετά την επέμβαση αυτή. Το κόστος της -κατά μέσο όρο- υπολογίζεται στα 1.700 ευρώ.
Η απόφαση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, έχει αποτελέσει -για μεγάλο χρονικό διάστημα- αντικείμενο ενστάσεων και εντάσεων στην χώρα και βάσει αυτής, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το
21ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν περάσει από σειρά ψυχολογικών εξετάσεων, προκείμενου να προχωρήσουν στην αλλαγή φύλου.
Σύμφωνα με στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας, το περασμένο έτος έγιναν
300 επεμβάσεις αλλαγής φύλου και όλες σε ιδιωτικές κλινικές.

πηγή : e-liberta.gr

20 Αυγ 2008

Πληνθακούσματα


"Πάντως παρ' όλο που δεν αισθάνομαι, ιδιοκτήτης των τραγουδιών μου,
όσον αφορά τις εταιρείες και τους λοιπούς ραδιοφωνότηλεοπτικούς
τους απαγορεύω την εκμετάλλευση των τραγουδιών μου,
αν τύχει κι επιτρέπονται και γίνουνε ποτέ της μόδας.
Κι όταν το λέω το εννοώ ακόμα και πεθαμένος.
Εκτός αν εγώ αλλάξω γνώμη."


νικόλας άσιμος


14 Αυγ 2008

σατιρικά τρσγούδια σε ρυθμούς ρεμπέτικους και rock....


Ο Τηλέμαχος Ζαγρέας γεννήθηκε στον παλιό Πλαταμώνα στην πλαγιά του Ολύμπου που βλέπει το Αιγαίο. Σπούδασε Φυσική στο Μόναχο Γερμανίας. Διδάχθηκε από τον Einstein τη σχετικότητα και από τον Heisenberg την απροσδιοριστία. Όμως το να βομβαρδίζει τα άτομα και άλλα σωματίδια τον αρρώσταινε. Σκέφτηκε τότε ότι η αλήθεια που παίρνει με βίαιο τρόπο από την φύση θα είναι πάντα περιορισμένη. Έτσι στράφηκε στην έρευνα μιας συμπαντικής απόλυτης αλήθειας που θα ισχύει για όλα τα όντα κι αυτό το πέτυχε ανοίγοντας διάλογο με όντα οργανικά και ανόργανα. Αντί να σπάει τα άτομα προσπάθησε να γίνει ο ίδιος άτομο αυτόνομο και ακέραιο.

«Την θεωρίαν του παντός προτιμητέoν πάντων των δοκούντων είναι χρησίμων», είναι γραμμένο στην είσοδο του πανεπιστημίου του Μονάχου. Ακολουθώντας την ρήση αυτή ελευθέρωσε τον εαυτό του από δοκούντα χρήσιμα ώστε να μπει μέσα του (Πάσχα του ‘71) το Μεγάλο Πνεύμα που δεν είναι άλλο από τον Θεό που οι Έλληνες ονόμαζαν Ζευς (ζω + ευ), και οι Λατίνοι Jupiter (Jus + Pater). Έταξε στον εαυτό ένα χρόνο σιωπή. Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου περιήλθε πολλά μέρη. Την άνοιξη του 72 πέρασε ένα διάστημα σε μια σπηλιά του Ψηλορείτη με προσευχή και νηστεία. Εκεί κατάλαβε την αποστολή του: να παρέμβει στην κοινωνία των ανθρώπων με τραγούδια σατιρικά και χαρούμενα. Γιατί μόνο η χαρά κι όχι ο φόβος, ενώνει πραγματικά τους ανθρώπους.

Από τότε έζησε ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα προσπαθώντας να ενώσει, να ζέψει τα αντίθετα. Έτσι έγραψε 36 τραγούδια, ένα κάθε χρόνο. Περίπου τα μισά στην ελληνική και τα άλλα μισά στην γερμανική γλώσσα. Πότε σε ροκ ρυθμούς, πότε σε ρεμπέτικους, ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο. Πρόσωπα της ιστορίας και του μύθου Αννίβας, Αχιλλέας, Αριάδνη, Αφροδίτη, θεοί και ημίθεοι, σειρήνες και νεράιδες, τιτάνες και γίγαντες ζωντανεύουν μπροστά μας. Απ’ την Αραβική έρημο στην Ιρλανδία, απ’ την γη των Μασάι στην Νέα Υόρκη, το πνεύμα του πετάει μαγικά και ενώνει χαρούμενα ότι ωραίο έχει να δείξει της γης η σφαίρα!

Παραδίνουμε στο ελληνικό κοινό δύο συλλογές με τραγούδια του Τηλέμαχου Ζαγρέα. Η πρώτη με τίτλο: «Το λόγο έχει ο Ζεύς», που είναι και τίτλος του ομώνυμου βιβλίου του (εκδόσεις Ερωδιός) και η δεύτερη με τίτλο: « Του Ουρανού τα τέκνα» που είναι ο καινούργιος του δίσκος. Ο Ζευς είναι το άτομο, το Εν που ενώνει, ζεύει τον κόσμο. Ο Ουρανός είναι το Όλον που ορίζει τη διχοτόμηση και το χώρο, είναι ο Τιτάνας παππούς του Δία. Σύνθεση είναι ο Κρόνος, ο άρχων του χρόνου όπου το εν η στιγμή και το όλον η διάρκεια.

Η πρώτη συλλογή ηχογραφήθηκε στο στούντιο Jam στην Θεσσαλονίκη το 2005, όπου συμμετείχαν γνωστοί φίλοι του μουσικοί όπως ο Δημήτρης Μπασλάμ, ο Επίδαυρος Μπαντούκ, ο Παντελής Στόικος, ο Δημήτρης Μυστακίδης. Όταν τέλειωσε η ηχογράφηση και βάλαν τα τραγούδια σε μια σειρά διαπιστώθηκε ότι πίσω από κάθε τραγούδι κρύβεται ένας θεός όπως αυτοί απορρέουν από το νόμο του Δία. Έτσι πίσω από τον γαλανομάτη και γκριζομάλλη Μπαρμπαλιάμτσιο είναι ο κυανοχαίτης Ποσειδών, πίσω από το κορίτσι του δάσους Τρανταφλιά είναι η Άρτεμις, πίσω από τον Ιρλανδό O Sullivan με την Patricia και τον Mackenzie o Απόλλων που κινείται στην γη των Υπερβορείων κ.ο.κ. Εδώ οι ρυθμοί είναι ροκ, κάντρι, ρέγκε, και αποδίδουν τον ατομικό και ελεύθερο χαρακτήρα των θεών.

Η συλλογή «Του Ουρανού τα τέκνα» χαρακτηρίζεται από τη συλλογική συνείδηση του Όλου και οι ρυθμοί είναι ρεμπέτικοι ή εκεί κοντά. Η ηχογράφηση έγινε στο studio Silicon Factory, Μοσχάτο το έτος 2008. Γνωστοί συνεργάτες ο Παντελής Στόικος με φλογέρα και ο David Lynch με σαξόφωνο. Τα 12 τραγούδια αντιστοιχούν στους 12 Τιτάνες του Ουρανού, ή 12 Αποστόλους κι αυτοί είναι οι φίλοι του Τηλέμαχου Ζαγρέα, έξι Γερμανοί και έξι Έλληνες, που τον συνόδεψαν στο πνευματικό του ταξείδι. Με τα τραγούδια αυτά καλεί όλους τους ανθρώπους που σέβονται και αγαπούν τη φύση, που αγαπούν τον αληθινό Χριστό, όχι αυτόν που κηρύττουν οι παπάδες, να συμμετέχουν στο Μυστικό Δείπνο και να γίνουν παιδιά του αληθινού Θεού που έχει έδρα τον Όλυμπο! Οι δύο πέλεκυς στην καρέκλα συμβολίζουν ο ένας τον λόγο που ενώνει Βορρά και Νότο (γερμανικά- ελληνικά) και ο άλλος το μέλος που ενώνει Ανατολή και Δύση (ρεμπέτικο- ροκ).

Το Ολύμπιο μήνυμα του Τηλέμαχου εκφράζει μια φράση που είπε ο γερμανός ποιητής Heinrich Heine στον Sain Just, τον γάλλο επαναστάτη: ¨Εσείς ζητάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα, εμείς τα θεϊκά δικαιώματα του ανθρώπου. Δημιουργούμε μια δημοκρατία από ίσα ιερούς, ίσα λαμπρούς, ίσα ευδαίμονες θεούς¨!



ΤΑ ΔΥΟ CD ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΖΑΓΡΕΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Το ημερολόγιο ενός hacker....




Αγαπητό ημερολόγιο:


Ημέρα 1η


Σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω Linux. Δεν γίνεται να είσαι hacker αν δεν έχεις linux. Βασικά θέλω να ρίξω την Μαιρούλα και να πουλάω μούρη στην παρέα που είμαι hacker και μπορώ να τους κλέψω τους κωδικούς, τα λεφτά τους, και να τους κυνηγάει η Interpol, η CIA και η Ελένη Λουκά.
Ρώτησα τον Μιχάλη που έχει linux και είναι hacker και μου είπε να κατεβάσω ένα bistro δεν θυμάμαι καλά, σε -ware τελείωνε. Αυτό λεεί έχουν όλοι οι σκληροπυρηνικοί hacker. Έτσι και εγώ… θα γίνω σκληροπυρηνικός hacker.
Υ.Γ Αν και ο Μιχάλης είναι hacker είναι ακόμη παρθένος, περίεργο…


Ημέρα 2η


Έψαξα να βρω τo bistro στο Internet. Κάτι περίεργο συμβαίνει, τα bistro είναι λέει εστιατόρια και σε -ware βρήκα μόνο κάτι tupperware. Η μαμά μου πάει σε επιδείξεις tupperware θυμάμαι.
Πρέπει να ξαναρωτήσω τον Μιχάλη, κάτι μάλλον δεν κατάλαβα ή τα linux έχουν σχέση με τα φαγητά ή η μαμά μου είναι hacker
.

Ημέρα 3η


Τελικά είναι Distro και όχι bistro μου είπε ο Μιχάλης και Slackware όχι tupperware.
Δεν πρόκειται όμως να του ξαναμιλήσω, γιατί όταν τον ρώτησα αν θα με βοηθήσει να κλέψω τον κωδικό του MSN της Μαιρούλας με μούτζωσε και είπε ότι είμαι μαλάκας. Μάλλον γουστάρει και αυτός την Μαιρούλα.
Βρήκα τα slackware και ξεκίνησα να τα κατεβάζω. Όσο κατέβαιναν έψαξα και βρήκα ένα οδηγό για το πώς να κλέψεις κωδικούς MSN. Ακολούθησα τις οδηγίες και έστειλα mail στον u-suck@gmail.com με τον δικό μου κωδικό και username από το MSN και αυτός θα μου στείλει μέσα σε 3 ώρες τον κωδικό την Μαιρούλας.
Είμαι πολύ χαρούμενος, ήδη νοιώθω λίγο hacker.


Ημέρα 4η


Γράφω το cd με τα slackware, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να μπω στο MSN μου, σίγουρα φταίει η Microsoft (Micro$oft ή Microsucks όπως την έλεγε ο Μιχάλης). Πρέπει να αρχίσω να μισώ και να κοροϊδεύω την Micro$oft, όπως κάνει ο Μιχάλης, έτσι κάνουν οι hackers.
Συνεννοήθηκα με τον Γιάννη που κάνει graffiti/bmx/brake dance να πάμε να γράψουμε στην Στουρνάρη Microsoft Sucks.
Πρέπει να βρω και τι είναι αυτό το GNU που έλεγε ο Μιχάλης.


Ημέρα 5η


Ο Γιάννης τελικά έγραψε κάτι βλακείες για μια "χρυσή αυγή" στον τοίχο και όχι για την Microsuck που του έλεγα. Δεν τον είχα για τόσο ρομαντικό, άκου χρυσή αυγή και ασημένια σούρουπα, ευτυχώς εγώ θα γίνω hacker και δεν χρειάζομαι όλες αυτές τις ρομαντικούρες. Ρε μπας και θέλει και αυτός την Μαιρούλα;
Το απόγευμα θα βάλω επιτέλους τα slackware, ανυπομονώ.


Ημέρα 6η


Δεν μπόρεσα να βρω πουθενά το setup.exe στο cd, μάλλον δεν κατέβηκε καλά, το ξανακατεβάζω . Έφτιαξα καινούργιο MSN και ξαναέστειλα τα στοιχεία μου για να μου στείλουν τον κωδικό της Μαιρούλας. Έβαλα όμως ένα background με ένα πιγκουίνο πού γράφει Slack Rules.
Όσο περιμένω θα κατεβάσω από το rapidshare καμιά τσόντα, είδα την Μαιρούλα σήμερα και έχω ορεξούλες.
Αχ Μαιρούλα…

Ημέρα 7η


Τελικά δεν είχε πρόβλημα το cd σήμερα μόλις άνοιξα το pc έλεγε Slackware και να πατήσω enter για να bootarei. Τι να έγινε άραγε;
Ποτέ δεν είχα ξαναπατήσει με τόση χαρά το enter!

* Mου είπε να διαλέξω γλώσσα: Αγγλικά (όλα στα αγγλικά έλεγε ο Μιχάλης).
* Mετά να διαλέξω χώρα: Καμπότζη (έτσι θα ψάχνουν να με βρουν στην Καμπότζη).
* Mετά κάτι έλεγε για keymap, δεν κατάλαβα καλά μόνο το googlemap ξέρω, έβαλα στην τύχη.
* Mετά Host Name… Name, εδώ πρέπει να βάλω κάτι καλό… Το βρήκα και ας μου πήρε μισή ώρα Cyber Hacker of Doom
* Tι και άλλο όνομα; Domain Name;;;;; έβαλα το ίδιο βαριέμαι να ψάχνω.
* Τι είναι άραγε τα partitions, έγραφε ένα κατεβατό αλλά βαριέμαι να διαβάζω πάτησα 4 φορές enter, σάμπως τι μπορεί να πάει στραβά; Εύκολα τελικά τα linux.
* Για κωδικό έβαλα 123456 κάτι μου έλεγε ότι δεν είναι καλός αλλά φοβάμαι μην τον ξεχάσω…
* Μου είπε να διαλέξω πακέτα αλλά ομολογώ χάθηκα είχε 6489 πακέτα με κάτι περίεργα ονόματα term, amf, gtk και κάτι άλλες συλλαβές, τα 1309 πακέτα ήταν editor τι τους θέλουν τόσους πολλούς editors οι hackers; Στα Windows ποτέ δεν είχα χρειαστεί το notepad. Έβαλα κάμποσα στην τύχη. Όπως έκανα και με κάτι άλλα kernel modules τα έλεγε.

Ουφ πολύ διάβασμα θέλουν αυτά τα linux…


Ημέρα 11η


Επιτέλους κατάφερα να κάνω install τα slackware, βέβαια δεν έχω internet, δεν λειτουργεί ο ήχος, δεν λειτουργεί το ένα dvd-rom, η οθόνη μου δείχνει μόνο 640×480 και 16 χρώματα, το ποντίκι πάει μόνο του πέρα δώθε, το πληκτρολόγιο γράφει μόνο ιαπωνικά και έχασα και τα Windows με όλες τις τσόντες, τα mp3 της Καλομοίρας και κυρίως το msn της Μαιρούλας.
Σίγουρα η Micro$oft φταίει!!!
Πρέπει να βρω πως μπαίνουν στο internet, θα αναγκαστώ να μιλήσω με τον Μιχάλη.


Ημέρα 12η


Ο Μιχάλης μου είπε ότι τα έχω κάνει σκατά, μάλλον ζηλεύει, μου εξήγησε όμως πως μπαίνουν στο internet, αλλα δεν κατάλαβα πολλά. Αγόρασα νέο modem, το παλιό ήταν win-modem, αλλά όταν το δοκίμασα κάτι περίεργο ακουγόταν, δεν μπόρεσα να καταλάβω τι.

Ημέρα 15η


Τελικά βρήκα τι έφταιγε, το modem καλούσε ένα νούμερο στην Καμπότζη και αυτό που ακουγόταν ήταν ο Pot Sen Xoa (ένας χωρικός από την επαρχία Pailin) ευτυχώς που μιλούσε λίγα αγγλικά και συνεννοηθήκαμε, κατάλαβε μάλιστα τον πόνο μου και μου πρότεινε να τον πέρνω να μου διαβάζει εφημερίδα για να νομίζω ότι διαβάζω νέα.

Ημέρα 16η


Μπήκα στο freestuff.gr από το net caffe και μου εξήγησαν πως μπαίνω τελικά στο net, να ναι κάλα τα παιδιά, δεν θα τους hackέψω το site, την γλύτωσαν.

Ημέρα 20η


Τα κατάφερα!!!
Μπήκα στο net και στο IRC.
Μπήκα στο #hackers και τους είπα ότι έβαλα salckware και ότι θέλω να κλέψω τον κωδικό της Μαιρούλας, μου είπαν να πατήσω: sudo rm -rf / .
Όλα μαύρισαν… δεν bootarei πλέον το pc.
Τα Windows και η Micro$oft φταίνε σίγουρα.

Ημέρα 25η


Δεν μπόρεσα να ξαναβάλω slackware και το cd με τα Windows το είχα κάνει σουβέρ. Θα πρέπει να πάω στο κυρ Κώστα που έχει το computeradiko στην πλατεία να μου τα γράψει.

Ημέρα 28η


Μίλησα στην Μαιρούλα και μου είπε ότι έγινε emo. Το αποφάσισα δεν θα γίνω hacker.

ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΜΟ!!!!

Δεν έχει και τόσο διάβασμα ευτυχώς.
Έκανα όμως ένα dark elf με emo φράντζα στο L2 και το ονόμασα Cyber Hacker of Doom.


Ημέρα 30η


Η Μαιρούλα τα έφτιαξε με τον Τάκη
O Τάκης δεν είναι emo αλλά έχει site
Υ.Γ Άραγε είναι δύσκολο να φτιάξω site;;; Θα ρωτήσω τον Μιχάλη!!!

10 Αυγ 2008

o Αλέκος μπαίνει μέσα αύριο....

...σε αναμενουμε στην ορκωμοσια brother...

θυμισου οτι ενα θεατρο ειναι και αυτο.....


Free Image Hosting

8 Αυγ 2008

χαλαρώστε....(01)


Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
"Έλα μαλάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε"


χαλαρώστε....(02)

χαλαρώστε....(03)

Ήταν ένας κουφός και ένας χαζός. Ο κουφός ήθελε να κοροϊδέψει τον χαζό οπότε τον ρωτάει:
- Πόσο κάνει 2+1?
- Τέσσερα, απαντάει ο Χαζός
Και ο κουφός:
- Να τη φας και νάνε κρύα.



χαλαρώστε....(04)


Ένας τύπος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να του καθίσει να της τον βάλει στα αυτιά: - Μα τρελάθηκες, Χριστιανέ μου; Τι θέλεις, να κουφαθώ; - Καλά, τι φομάσαι; Τόσα χρόνια δε θα είχες μουγγαθεί;

χαλαρώστε....(05)


Μετά από μια νύχτα ανελέητου σεξ μεταξύ ελέφαντα και μυρμηγκιού,
ο ελέφαντας δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει.
Όχι ρε πούστη μου, λέει το μυρμήγκι,
για μια νύχτα γαμήσι θα σκάβω μια ζωή!!

χαλαρώστε....(06)

Οι νυχτερίδες κοιμούνται στο δάσος. Ξαφνικά, μια όπως είναι κρεμασμένη ανάποδα, κάνει μία τσάκ και κάθεται όρθια στο κλαδί.
Από το διπλανό κλαδί μια άλλη νυχτερίδα φωνάζει στο από κάτω κλαδί:
- Μήτσο, ξύπνα. Ο Γιώργος λιποθύμησε


χαλαρώστε....(07)

Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.
- Από τα νεύρα σου?
και του λέει ο άλλος:
- Όχι από τα αρχίδια μου....

χαλαρώστε....(08)


Μια ξανθιά επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει τον άνδρα της:
- Γιώργο που είναι τα παιδιά?
- Στα Αγγλικά.
- George where are the kids?

χαλαρώστε....(09)

Ειδήσεις σε ελληνικό τηλεοπτικό παραθυρο-κάνάλο:
Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται...




χαλαρώστε....(10)


- Γιατρέ μου, έχω πολλά νεύρα. Όπου πηγαίνω μπλέκω σε καβγάδες.
- Μάλιστα .... Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να συγκρατείτε το θυμό σας αγαπητέ μου. Έχετε μπλέξει σε πολλούς καβγάδες;
- Ναι .... Γιατί; Τραβάς κάνα ζόρι;

χαλαρώστε....(11)

Γιατί ο Καίσαρας φορούσε σανδάλια?
Γιατί ήταν Ιούλιος.

χαλαρώστε....(12)

Πως πέθανε η τελευταία ρωσική αρκούδα?

Αντί να πέσει σε χειμέρια νάρκη έπεσε σε αμερικανική.....

χαλαρώστε....(13)


Ποιο είναι το αντίθετο του Μηχανόβιος?







Βιομήχανος.

χαλαρώστε....(14)

Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα:
- Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα?
- Το καλό.
- Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ.

χαλαρώστε....(15)


Πρωί πρωί, μπάτσος σταματάει κάποιον στην Κηφισίας.
- Καλημέρα, του λέει.
Και ο οδηγός:
- Ήτανε...

χαλαρώστε....(16)


Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο: Ένα γύρο απ' όλα - Πίτα? - Άσε, λιώμα

χαλαρώστε....(17)

Συζητούν δυο φαντάσματα:
-Να σε ρωτήσω κάτι
-Σ' ακούω
-Πιστεύεις στους ανθρώπους?

χαλαρώστε....(18)


Πάει ένας Κινέζος στο περίπτερο:
- Γιαν τσι γιον Coca-cola!
Και ο περιπτεράς του απαντάει:
- Μια παγωμένη τι?

χαλαρώστε....(19)

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ στη γυναίκα του:
Μωρό μου, δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι όλη μέρα στην κουζίνα. Κλείσε την πόρτα!


χαλαρώστε....(20)


Δύο τσιμπούρια έχουν πάει σε ένα πάρτυ.
Φεύγοντας αργά το βράδυ μετά από ξέφρενη διασκέδαση ρωτάει το ένα το άλλο:
- Θα πάμε με τα πόδια ή θα πάρουμε κανένα σκύλο?



4 Αυγ 2008

και καλά στρατός......

μια χαζοεμπειρία είναι ρε, θα περάσει....

μην ξεχνάτε ούτε μία στιγμή τα φανταράκια ρεεεεε

το φανταρακι στο στρατο ολοι το λησμονουνε,
σαν εκκλησακι στο βουνο που δεν το λειτουργουνε....

τα πήρες όλα τα απαραίτητα??????

1. βελονα
2. κλωστη
3. χατζαπλαστ
4. χαρτι υγειας
5. ξυριστικα
6. σφουγγαρι
7. σαπουνι
8. σαμπουαν
9. σακουλες
10. σφουγγαρακι
11. καλτσες
12. εσωρουχα
13. φανελες
14. πετσετες
15. οδοντοκρεμα
16. οδοντοβουρτσα
17. μπατονετες
18. aftershave
19. φακος
20. walkman/discman/mp3 player
21. μπαταριες
22. ταλκ
23. ξυραφακια
24. τηλεκαρτα
25. λουκετα
26. κερματα
27. κινητο

Αλέκο μες το χακι σε ντυσανε, σου κοψαν τα μαλλια σου, σου αλλαξανε τη φορεσια, μα όχι την καρδια σου......



ενημερώσου εδώ

ΑΛΕΞ, ΓΕΡΑ TROLLΑΡΕ (ΚΑΙ ΕΚΕΙ) ΤΑ ΜΥΟΝΙΑ!!!!!



Ο ΣΥΝTROLLOΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ

ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΦΙΛΙ (KIL-KIS)

TO KENO TOY ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ....


ΑΛΕΚΟ ΘΥΜΗΣΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....


ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡOLLΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!